+31 6 24 24 11 69
hulb@hulboosterhout.nl

Wat doen wij?

Mobile Device Management (MDM)

Met een MDM-oplossing voor apparaatbeheer kan uw organisatie veilig apparaten aanmelden in de bedrijfsomgeving, draadloos instellingen configureren en bijwerken, naleving van beleid controleren, apps en boeken implementeren en op afstand beheerde apparaten wissen of vergrendelen. Het maakt daarbij niet uit of het apparaat privé-eigendom of eigendom van de organisatie is.

Device Enrollment Program (DEP)

DEP is een ‘zero touch’ service die wordt aangeboden door Apple. Alle iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van organisaties, worden automatisch aangemeld in het Mobile Device Management (MDM) tijdens de activatie van het device. Dat gebeurt allemaal zonder dat u de apparaten ook maar één keer hoeft aan te raken.

Dwars Services zet uw devices in het DEP wat een MDM aanmelding verplicht maakt. Met het MDM systeem hebt u de volledige controle over uw devices vanuit één systeem. Dwars Services kan ieder device in het DEP zetten, ongeacht de manier waarop u ze hebt gekocht. Dit opent deuren voor uw organisatie om te besparen op uw mobiele devices. U kunt zelf de goedkoopste leverancier kiezen of u kunt denken aan Refurbished devices waarmee u tot wel 60% per device kan besparen. Ook reeds aangeschafte devices kunnen we toevoegen aan het DEP.

Android Enterprise Deployment

Ook voor uw Android devices is Dwars Services de perfecte partner. Met Android Enterprise Deployment is het mogelijk ook deze devices in een MDM Systeem te plaatsen waardoor u ook de volledige controle krijgt over deze devices!

Hebt u geen tijd om het MDM systeem te beheren of beschikt u niet over de nodige kennis? Geen probleem! Dwars Services verzorgt ook het beheer van uw MDM systeem!

Bel ons